Altis Institut

En nog een WordPress site

Verstekzaag online gekocht

2 min read
Verstekzaag

Vorige week heb ik online een verstekzaag gekocht.  Ik was eigenlijk op zoek naar elektrisch gereedschap en daar stond geen zaag op. Maar toen ik op het internet aan het rondneuzen was, kwam ik op de site van Fixami.be terecht. Wat hebben wij hier een zeer groot assortiment. Behalve de hamer, waarna ik op zoek was, zag ik zoveel materiaal staan. Hier ben ik even goed voor gaan zitten.

Wij hebben namelijk een nieuwe woning gekregen en willen hier laminaat gaan leggen. Om alle planken met de hand te gaan zagen, zag ik niet zitten. Ik had ooit gehoord over een elektrische zaag, maar heb nooit geweten dat hier zoveel keuze in is.  Verstekzaag

Een mooie verstekzaag gekocht

Nadat ik op deze website van Fixami was terecht gekomen, heb ik zoveel gereedschap gezien, dat ik hier wel nieuwsgierig naar werd. Want niet alleen de hamer, is hier nog veel meer te zien en te koop. Bij het zien van het assortiment aan zagen werd ik helemaal blij. De klus om het laminaat te gaan leggen zag ik erg tegenop. Maar bij het zien van al het gereedschap had ik mijn woning al bijna helemaal verbouwd. Hier is namelijk zoveel mogelijk om te bestellen, daar wordt je helemaal blij van.

Inmiddels hebben wij door ons hele huis laminaat gelegd. Dit ging met mijn nieuwe afkortzaag zo snel en makkelijk, dat de klus al binnen een paar dagen was geklaard. Op de website staat dat er een 100 dagen bedenktijd is, hierdoor is het mogelijk om een product terug te sturen. Echter ben ik zo blij meet mijn aankoop, dat retourneren niet nodig is.  Verstekzaag