Altis Institut

En nog een WordPress site

Licht-koepels.be

1 min read

voor extra zekerheid tegen doorvallen en inbraak kan op maar een doorval beveiliging of een ant-inbraakrooster geleverd worden, de lichtkoepels van licht-koepels.be zorgen ervoor dat jouw huis en koepel beveiligt is tegen inbraak en vandalisme. Anti-inbraakrooster hebben een SKG-keur en voldoen daardoor aan de eisen van het politiekeurmerk  veilig wonen. Zeker in combinatie met polycarbonaat koepel kunt jij er zeker van zijn dat jij de dieven buiten houdt.

Bevestigingssysteem
De lichtkoepels zijn voorzien van een unieke bevestigingssysteem uit hoog slagvast polycarbonaat. De bevestiging is voorzien van een schroefdop en een effectieve anti-diefstalzekering die dus inbraak vertragend werkt. De EMPD afdichtingsringen hebben een blijvende elasticiteit. Het hele systeem is in het grijs. Het bevestigingssysteem is universeel en daardoor uitwisselbaar met alle onderdelen uit het leveringsprogramma. De montage bij deze anti-inbraak koepel is snel en zorgt daardoor voor een probleemloze montage.

Ervaring
Na het kopen van de anti-inbraak koepel voel ik mij een stuk veiliger. In het verleden was er via het zolder raam al een keer ingebroken maar nu ik de koepel heb aangeschaft is er niemand meer via het dakraam naar binnen gekomen. ik zocht al een lichtkoepel om zo meer licht in me zolder kamer te krijgen. En wat is nou beter dan een lichtkoepel die je ook nog beschermt tegen dieven.Ik raad het zeker aan als je bang bent voor inbraak en je wilt een lichtkoepel om de anti-inbraak lichtkoepel te bestellen waardoor jij jezelf een stuk veiliger voelt in je eigen huis.