Altis Institut

En nog een WordPress site

Hoe loop je er sjiek maar toch casual bij tijdens de feestdagen?

2 min read

De feestdagen staan alweer bijna voor de deur. Men trekt rond deze tijd van het jaar graag zijn of haar mooiste outfit uit de kast! Wil jij er ook graag sjiek bijlopen, maar toch op een manier die goed bij je past? Lees dan snel verder!

Overhemd met spijkerbroek

Een veel gemaakte combinatie is het nette overhemd in combinatie met een spijkerbroek. Ga voor een grove donkerblauwe spijkerbroek van het merk Levi’s bijvoorbeeld. In combinatie met een wit overhemd staat dit stoer maar tegelijkertijd ook netjes. Gecombineerd met een paar nette gympen en een warme trui voor wanneer je naar buiten gaat en de outfit is helemaal compleet!

Schoenen

Schoenen blijven een lastig onderdeel van een casual winterse outfit. Misschien moet je er in eerste instantie niet aan denken, maar deze winter hebben boots voor mannen helemaal hun rentree gemaakt. Deze schoenen zijn over het algemeen ontzettend warm en waterbestendig. Ideaal dus voor de koude, natte dagen. Daarnaast kunnen ze ook nog eens heel leuk staan onder een wat strakkere spijkerbroek. Rol de pijpen een beetje op en steek de pijpen in je boots, het zal je verbazen hoe vlot dat staat!

Cadeau voor de feestdagen

Ben je nog opzoek naar een mooi cadeau voor onder de kerstboom? Je zult je vader of stiefbroer erg gelukkig maken met een mooie onderbroek van het merk Bjorn Borg. Het merk van de oude tennisser verkoopt nog altijd prachtige onderbroeken. De onderbroeken kunnen een outfit helemaal afmaken, door nonchalant een randje te laten zien die boven de broek uitkomt.

Strikje

Een strikje voor mannen doet het tijdens de feestdagen altijd goed. Helemaal wanneer je niet helemaal in pak gaat, kan een strike net even die extra touch geven om er een feestelijke outfit van te maken.